mandag den 14. august 2017

Velkommen til vintersæsonen 2017-2018

Anders Ravn-Nielsen skriver 

Kim Larsen sang engang ”Sommeren er gået - bladene falder” og selv om nogle vil mene, at sommeren aldrig kom, må vi erkende at kalenderen snart siger september, og at tiden er kommet til at sparke vintersæsonen i gang.

Derfor er det ved at være tid til at få støvet gymnastikskoene af, vasket pilatesmåtten, og ikke mindst tjekket om gymnastik- og fitness tøjet sidder nøjagtigt lige så stramt - de forkerte steder -  som det plejer at gøre efter en sommer med feriemad og hygge.

Det er dog ikke alle, der har holdt sommerpause.  Som i de foregående år havde vi i gymnastikafdelingen sommerspring på programmet, hvor de fem instruktører + det løse, holdt 19 gymnaster i gang, mandag efter mandag, hvor der både er blevet hygget, leget og sprunget ud af røret.

I år har vi på godt og ondt måtte vinke farvel til nogle instruktører pga. studier, efterskole og lysten til at prøve noget nyt. Dermed er der også blevet plads til en del nye ansigter, der står klar til at prøve kræfter med gymnastik og idræt i Genner.

På motionssiden stiller BOOST-holdet i år med en instruktørstab på fem, der laver flyvende udskiftning fra gang til gang og på den måde prøve at veksle mellem flere motionsformer på forskellige niveauer. Man kan altid tilpasse træningen efter sit individuelle behov.

Til børnefamilierne forsøger vi i år at lave et FAMILIEhold, hvor forældre og børn kan starte weekenden med en sjov, hyggelig, udfordrende og lærerig fredag aften, hvor der kan afkobles fra hverdagens stress og jag.

Læs mere om hvad ændringerne betyder for dig på de efterfølgende sider, og se hvornår netop dit hold har træningstid i år. Husk du altid kan følge med på www.genner.if.dk  hvor eventuelle ændringer vil blive annonceret.

Velkommen til vintersæsonen 2017-2018 - vi starter løbende hold fra og med uge 36.

Mange hilsner  
Gymnastikudvalget